Xams Services is een team van gedreven professionals met jaren ervaring in IT en Finance.
We staan steeds voor je klaar met eerlijk advies en een correcte begeleiding.

Xams, de visie

Als bedrijf streven wij steeds ernaar om altijd een stapje verder te gaan om onze klanten vooruit te helpen. Een win-win aanpak in een lange termijn relatie is hierbij steevast een goeie insteek. Enkel zo kunnen we onze klanten persoonlijk en duurzaam ondersteunen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Eerlijkheid, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en kwaliteit zit in onze genen en die van elke medewerker.

Ontmoet het team

 

Ines
Inès
Sandra
Sandra
Lorenzo
Lorenzo

 

Steven
Steven
Chloë
Chloë
Alec
Alec

 

Robrecht
Robrecht

 

Ontmoet de partners

Wij zijn efficiëntie-experten met een passie voor document management. Ons doel: elk document op het juiste moment, bij de juiste persoon. Elke keer opnieuw.

Microsoft Dynamics is een reeks gebruiksvriendelijke bedrijfstoepassingen aangepast aan uw markt. Ze zorgen voor tevreden klanten en laten uw business groeien. Microsoft Dynamics software levert daarbij alle bedrijfsinzichten die van belang zijn voor u en uw klanten.

Jet Reports biedt ongeëvenaarde toegang tot informatie dankzij snelle, flexibele rapportage en Business Analytics.

Ons gedreven team ontwikkelt en implementeert al sinds 1997 gespecialiseerde software voor de sector. Het resultaat van deze jarenlange ervaring is een state-of-the-art oplossing. Build Software ondersteunt klanten bij het winnen van aanbestedingen, hogere rendementen en meer tevreden eindklanten. Ze helpt uiteenlopende spelers, of ze nu in de algemene bouw, wegenbouw en infrastructuur, afwerking en installatie, projectontwikkeling of als studiebureau actief zijn.

Onze investeringen in innovatie en automatisering maken SaaSplaza Services voor Microsoft Dynamics Cloud SaaS eenvoudig, herhaalbaar en schaalbaar op Microsoft Azure of Private Cloud.

Xams Services BVBA is een Erkend Dienstverlener voor de pijlers :
ADVIES [DV.O219853] en OPLEIDING [DV.A219854].

Volgende diensten behoren tot de Pijler Advies:

  • Advies bij het opstellen en beoordelen van de Bedrijfssoftware binnen de bedrijfsprocessen door middel van een conceptstudie (Adviesrapport)
  • Via gedetailleerde workshops gaan we dieper in op bedrijfsproblemen

Volgende diensten behoren tot de Pijler Opleiding:

  • Ontwikkelen van handboeken, werkinstructies, sjablonen,..
  • Organiseren van keyusers- en gebruikerstrainingen
  • Standaard functionele training: Algemeen Gebruik van NAV, Financieel, CRM Marketing, Rapportages en Dimensies, Verkoop, Inkoop, Magazijnbeheer, …
  • Training op Maat: gebaseerd op de specifieke behoefte, brancheoplossingen en maatwerk van de klant. Dit kan een mix zijn van verschillende technieken zoals klassikale trainingen als training on the job.

Ontdek hier meer over de KMO portefeuille.

Dime.Scheduler is de grafische resource planning en scheduling tool naar keuze voor Microsoft Dynamics NAV, Dynamics CRM, SAP BusinessOne (SAP B1) en alle andere Business Application Partners en gebruikers die planningsfunctionaliteit willen integreren in hun bedrijfsprocessen en verticaal of in de industrie oplossingen.
Dime.Scheduler is niet alleen een grafisch hulpmiddel voor resourceplanning. Het is een unieke horizontale add-on die uw oplossing uitbreidt en deel wordt van het bedrijfsproces en de workflows.