X-Scan, de oplossing voor geautomatiseerd magazijnbeheer!

Bij Xams Services hebben we een applicatie ontwikkeld om meer transparantie te creëren in uw magazijnbeheer. Maar al te vaak worden er artikelen niet meer terug gevonden of fouten gemaakt bij verzendingen (verkeerd aantal artikelen, verkeerde soort artikelen, …). Dit zorgt voor veel frustraties bij uzelf, uw medewerkers en heeft het potentieel uw imago richting uw klanten te schaden.

X-Scan is ontstaan uit een actieve nood bij onze klanten voor een oplossing voor dit probleem. Preciezer te werk gaan in het magazijn betekent nauwkeuriger registeren van in- en uitgaande artikelen, maar dit mag niet ten koste van de efficiëntie van uw magazijniers gaan. X-Scan is een applicatie die werkt op barcode scanners die rechtstreeks linkt met uw ERP.

Dit heeft enkele voordelen.

  • Uw magazijniers hoeven niet in contact te komen met computers en kunnen zo vlot verderwerken. Ondertussen worden ze wel gewaarschuwd als er fouten gebeuren en kunnen die corrigeren vooraleer een verzending gebeurt. Het is immers altijd beter te voorkomen dan te genezen!
  • In de back-office wordt het werk verlicht: geen nood om papieren lijsten te vertalen naar het ERP systeem, dit gebeurt namelijk automatisch. Deze vluggere verwerking zorgt ook voor minder fouten en laat u toe rapper statistieken uit te zetten.

Interesse in X-Scan? Neem nu contact op met ons team.